Upptäck våra talare

Vi är i full gång med att skapa ett spännande och inspirerande program för dig som ska besöka Position. Talare och programpunkter uppdateras löpande. Vi presenterar nu stolt två nya talare!

Besök varje talare för att läsa mer om deras programpunkt.

Anna Eriksson, generaldirektör, Myndigheten för digital förvaltning (DIGG)
Hör Anna Eriksson berätta om DIGGs viktiga uppdrag – att samordna och stödja den förvaltningsgemensamma digitaliseringen och vara ett nav för digitaliseringen av den offentliga sektorn. En myndighet som stöttar och driver på.Till nytta för alla!

Ulrika Francke, styrelseordförande, Vasakronan
Ulrika har en gedigen bakgrund inom samhällsbyggnadssektorn och kommer på Position att tala om Digitalisering av fastighetsförvaltning. Idag är hon ledamot i Sven Tyréns stiftelse, ordförande i Vasakronan och ordförande för Formas program för Hållbart samhällsbyggande samt ledamot i SIS styrelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *