På Position får du möta talare i framkant inom sitt område. Du kommer kunna lyssna till experter, strateger och chefer från kommuner, statliga myndigheter, regioner, näringsliv och branschorganisationer. Vi kan nu stolt presentera två Keynote-talare som sticker ut inom sina respektive områden. 

 

Låt framtidsanalytikern Claudia Olsson inspirera dig kring digital transformation, globalisering, framtidstrender och ny teknik. Claudia Olsson har unik kunskap om morgondagens teknik och hur den påverkar samhället. Hon har utsetts till Young Global Leader av World Economic Forum, jobbat som rådgivare åt utrikesdepartementet, skrivit framtidsrapporter åt digitaliserings-kommissionen, arbetat för FN i New York och fördjupat sig i robotik i Sydkorea, bland annat. Läs mer här >>

 

Lyssna till AI-experten Göran Lindsjö när han talar om vad AI betyder för samhällsbyggnadsprocessen idag och framöver samt hur AI påverkar samhället i stort. Göran Lindsjö har en lång erfarenhet av ledning inom näringslivet och offentlig förvaltning, där han arbetat med större förändringsprojekt. Läs mer här>>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *