Nätverksmiddag på Position!

Mingla, njut av god mat och ta samtidigt chansen att samtala med branschkollegor på årets nätverksmiddag. När den första konferensdagen nått sitt slut blir det mingel i utställningen, och när utställningen stänger är ni välkomna till en annan del av lokalerna där det står uppdukat för Positions nätverksmiddag där det bjuds på god mat och underhållning. Efter middagen blir det musik och fest för den som vill. Mi Ridell underhåller och guidar dig genom kvällen. Mi har även spelat in en hälsning till oss – se här

Missa inte chansen att på ett avslappnat och trevligt sätt mingla och nätverka med både nya och bekanta ansikten. Du bokar din biljett till middagen i samband med registreringen till konferensen. Det finns även möjlighet att betala din middagsbiljett separat från konferensdeltagandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *