Maximera ert deltagande

 

Passa på att få ut så mycket som möjligt under Position – för digitalt samhällsbyggande 2030! Vi uppmanar alla utställare att tänka utanför det traditionella mässdeltagandet. Låt er monter bli en yta för det unika mötet. Bjud in till workshop, skapa en business lounge, bygg en visningsmiljö eller anordna en egen kort föreläsning, allt är möjligt! Vi strävar efter att utställningsmiljön på Position ska vara inspirerande, kreativ och spännande!

Passa även på att bjuda besökarna på något gott efter att konferensprogrammet nått sitt slut dag 1 och det blir mingel i utställningen. Eller varför inte vara värd för hela minglet med exklusivitet i att marknadsföra er organisation och ert budskap i samband med att ni bjuder besökarna på dryck med tillbehör. Ert mingelsponsorskap marknadsförs innan och under mässan. (All förtäring beställs genom KM Restauranger).

“Utställarna pitchar” 

Under båda dagarna ges tillfällen att hålla i pitchar om ca 15 minuter i den egna montern där besökaren kan lyssna till en kortare presentation av en idé, produkt eller tjänst som ni presenterar. Detta marknadsförs på hemsidan, i nyhetsbrev och i appen under genomförandet. “Utställarna pitchar” är schemalagda aktiviteter som pågår under 45 minuter för att öka aktiviteten i mässan och ge er möjligheter att integrera med besökarna.

Kontakta caroline.larsson@easyfairs.com för mer information.